Yksilöterapiaa

(Verkossa ja Kataloniassa)

Tarjoamani terapia on sinua varten jos...

ayuda

Sinulla on tarve jakaa ja puhua tapahtumista ja tunteista, joita olet läpikäymässä. Mahdollisesti tunnet olosi lannistuneeksi ja/tai  yksinäiseksi ja et tiedä kuinka jatkaa eteenpäin.

ayuda

Etsit muutoksia ja muita näkökulmia tilanteeseesi. Olet avoin tutkimaan perheesi historiaa ja sieluasi painavia muistoja, jotta pystyisit antamaan elämäsi vaikeuksille uusia merkityksiä.

ayuda

Ymmärrät, että muutoksesi riippuu ensisijaisesti sinun omasta tahdosta ja motivaatiosta.
Terapeutti auttaa sinua ilmaisemaan tärkeitä tapahtumia ja löytämään resursseja.

…jos päivän päätyttyä toivoisit olosi olevan parempi…

Tapaamisissa kanssani...

Proteccion

Sinä olet päähenkilö.

Minä kuuntelen ja teen kysymyksiä ja ehdotan erilaisia harjoituksia, jotta sinä voit syventyä omaan kokemukseesi ja antaa kaiken tulla ulos sisältäsi.

 

Proteccion

Käyttämäni metodit perustuvat erityisesti transpersonal- ja hahmoterapiaan, kuten myös neurolingvistiseen programaatioon, perhekonstellaatio- sekä draamaterapiaan.

Proteccion

Voit läpi käydä pitkän prosessin viikottaisissa tapaamisissa, tai tehdä yhden perhekonstellaation tai akaashiset aikakirjat-session, joiden tarkoituksena on tiedostaa alitajunnassasi olevia ongelmakohtia ja kuinka tehdä niihin muutoksia.

…voit olla oma itsesi…

Lisää tietoa minusta...

Nimeni on Outi ja olen viimeiset 10 vuotta asunut Kataloniassa lähellä rantaa Barceloonan läheisyydessä.

Synnyin Suomessa vuonna 1985 ja alkuvuosiani väritti vanhempieni riitaisa eroprosessi sekä yksinäisyys ja tiedostamaton masennus. Nuorena koulukiusaus painoi mieltäni ja itsemurha-ajatuksetkaan eivät olleet kaukana. Lukion jälkeen opiskelin diplomi-insinööriksi, vaikka tajusin ennen opintojeni loppumista, ettei se työ ollut minua varten. Halusin jotain muuta… En tiennyt mitä ja tunsin oloni eksyneeksi, mutta kuitenkin halu elää voitti ja vei minut asumaan moniin eri maihin, etsiessäni itseäni ja sitä mitä oikeasti haluan tehdä elämälläni. Opiskelin myös matematiikanopettajaksi ennen terapeutinopintoihin laskeutumista.

Kävin kolmevuotisen hahmoterapeuttikoulutkusen Barceloonassa, joka avasi minulle ihan uusia ovia omaan tiedostamiseen ja mahdollisuuteen käydä läpi kaikki nuoruuden traumat. Olen erikoistunut perhekonstellaatioterapeutiksi ja opiskellut myös neurolingvististä programaatiota, sekä erilaisia esoteerisiä opintoja.

Terapiaopintoni ovat auttaneet minua voimaan paljon paremmin ja löytämään tarkoituksen elämälleni. Nautin vuorovaikutuksesta asiakkaitteni kanssa niin vaikeiden asioiden läpikäymisessä, kuin isojen parannusten juhlistamisessa. 

Jos resonoit kanssani ja etsit terapeuttia, ota minuun yhteyttä.
Kuuntelen sinua mielelläni!

(+34) 642 073 987

tai

[email protected].

Volver arriba